Ποιοι είμαστε

Λίγα Λόγια για το MyDiet

Το mydiet δημιουργήθηκε το 2012 από την Διαιτολόγο & Διατροφολόγο Χριστίνα Χριστοφή. Σκοπός του Διαιτολογικού και Διατροφολογικού μας γραφείου είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου διατροφικές υπηρεσίες και αναλύσεις σύστασης σώματος.

Με γνώμονα πάντα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται, παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για ενήλικες και παιδιά που αφορούν την αλλαγή της διατροφής και του τρόπου ζωής με στόχο τη διαχείριση του βάρους, την αντιμετώπιση συγκεκριμένων προσωρινών ή και μακροπρόθεσμων καταστάσεων και άλλα πολλά.

Επίσης, θέλοντας να προσεγγίσουμε το θέμα της καλής διατροφής από μικρή ηλικία, υλοποιούμε τακτικά εργαστήρια διατροφής για παιδιά καθώς επίσης και εργαστήρια για προσωρινά περιστατικά όπως είναι η εγκυμοσύνη.

Παράλληλα, για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αποκτήσουν ηγετικές ικανότητες και να γίνονται όλο και περισσότερο αποτελεσματικοί, κατορθώνοντας τους στόχους τους παρέχουμε και υπηρεσίες Life & Business Coaching.

Οι υπηρεσίες μας πραγματοποιούνται δια ζώσης ή με διαδικτυακές συνεδρίες (όπου απαιτείται) και στοχεύουν, πρωτίστως, στη βελτίωση της ποιότητας διατροφής των ατόμων που απευθύνονται σε εμάς.

Απώτερος στόχος είναι, φυσικά, η βελτίωση της υγείας, της αθλητικής απόδοσης και, εν γένει, της ευεξίας του ατόμου.

Η Μεθοδολογία μας

01.

Λήψη διατροφικού και ιατρικού ιστορικού.

02.

Ανάλυση σύστασης σώματος, σε εξειδικευμένο λιπομετρητη όπου αναλύεται το βάρος, λίπος %, λιπώδης μάζα, μυϊκή μάζα, άλιπη μάζα, υγρά, βασικός μεταβολισμός, σπλαχνικό λίπος και ΔΜΣ (δείκτης μάζας σώματος).

03.

Καθορισμός τελικών και σταδιακών στόχων (για την χρονική περίοδο μεταξύ των συνεδριών)

04.

Εξατομικευμένες δίαιτες ανάλογα με τις διατροφικές ανάγκες και προτιμήσεις του κάθε ατόμου

Δημιουργούμε μαζί το καλύτερο πλάνο για εσάς!

Επαγγελματική Εμπειρία

Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 2012 διαθέτοντας το δικό μου Διαιτολογικό και Διατροφολογικό γραφείο, «MyDiet» ,στην οδό Κολωνακίου στη Λεμεσό. Έχω αναλάβει διάφορα περιστατικά και έχω αποκτήσει μια αξιόπιστη εμπειρία στον κλάδο αυτό. Αναβαθμίζω τις γνώσεις μου συνεχώς, μέσα από εκπαιδευτικά συνέδρια, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Οργανώνω διαλέξεις και σεμινάρια με διάφορες διατροφικές ενότητες καθώς επίσης και διαδραστικά εργαστήρια. Επιπρόσθετα, αναλαμβάνω τη διατροφική εκπαίδευση διαφόρων εταιριών που έχουν ως σκοπό την ανέλιξη απόδοσης των εργαζομένων τους. Παράλληλα έχω κάνει και σπουδές στο Life & Business Coaching. Δουλεύω με πάθος και δύναμη έτσι ώστε να βοηθήσω τους πελάτες μου να αποκτήσουν ηγετικές ικανότητες και να γίνονται όλο και περισσότερο αποτελεσματικοί. Εξασκώ το επάγγελμα τόσο σε ατομικές όσο και σε ομαδικές συνεδρίες.

Οργανώνω διαδραστικά εργαστήρια αυτοεξέλιξης, ομιλίες και webinars σε τακτά χρονικά διαστήματα και δίνω το 100% του εαυτού μου ώστε να «παρασύρω» μαζί μου και τα άτομα που θέλουν ένα καλύτερο μέλλον, ένα δικό τους κόσμο γεμάτο προσδοκίες και σκοπό.

Γιατί κάποιος πελάτης να επιλέξει εσάς σαν επαγγελματία υγείας;

Έχω επιλέξει να κάνω αυτή την δουλεία επειδή την αγαπώ και έχω την ψυχική και σωματική δύναμη να την υποστηρίζω. Μου αρέσει να βοηθάω τους πελάτες μου να αλλάξουν τη σχέση τους με το φαγητό. Να δημιουργήσουν μια θετική και όχι αρνητική σχέση απέναντι στις διατροφικές τους συνήθειες. Να αποκτήσουν ένα τρόπο ζωής,lifestyle,και όχι απλά να απαλλαγούν από κάποια παραπανήσια κιλά.

Έχω επιλέξει αυτό το επάγγελμα επειδή βλέπω τους πελάτες μου σιγά σιγά να ενθουσιάζονται με το φαγητό, παρά να το φοβούνται. Τους βοηθάω να ξεπεράσουν οποιεσδήποτε διατροφικές διαταραχές και να βρουν μόνιμη λύση. Υποστηρίζω την εικόνα του σώματος τους και τους βοηθώ να απαλλαγούν από αυτό που δεν τους αρέσει χωρίς όμως να «μισούν» τον εαυτό τους.

Βλέπω τη διαφορά που κάνει η διατροφή στη συγκέντρωση, τη διάθεση και τη στάση του σώματος. Είναι εκπληκτικό το πώς ένας «καλοθρεμμένος» εγκέφαλος είναι τόσο διαφορετικός από έναν πεινασμένο εγκέφαλο.

Μου αρέσει που συνεργάζομαι με τους πελάτες μου για να φτάσω στη ρίζα του προβλήματος, βοηθώντας τους να βρουν λύσεις στις διατροφικές τους ανησυχίες.

It only takes a little bit to belief to get where you want to be