Life Coaching

Το coaching είναι πραγματικά μια μεταμορφωτική εμπειρία!

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching (International Coaching Federation), το coaching είναι μια διαδικασία αυτοανάπτυξης κατά την οποία το άτομο έχει όλη την υποστήριξη έτσι ώστε να δημιουργήσει το μέλλον του, το οποίο θα τον ανταμείψει με την απόλυτη ευτυχία.

Αυτός είναι ο δικός μου σκοπός. Να σας εμπνεύσω ώστε να μεγιστοποιήσετε τις δικές σας δυνατότητες!

Γιατί αποφάσισα να ακολουθήσω τις σπουδές του Life & Business Coaching

Αυτό το επάγγελμα με συναρπάζει! Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ποτέ πλέον τον εαυτό μου χωρίς αυτή την δυνατότητα. Να μπορώ να είμαι ευγνώμων γι’ αυτά που έχω, να αγαπώ τον εαυτό μου, να αποκτώ τους στόχους μου, να ζω σε ηρεμία και γαλήνη, να έχω ειρήνη με μένα και τους γύρω μου να «ακουμπάω» συνεχώς τον ανώτερο εαυτό μου. Να έχω αφθονία!

Αποφάσισα λοιπόν, όλες τις γνώσεις, εργαλεία και στρατηγικές που ακολουθώ να τις μοιραστώ με όποιο πραγματικά επιθυμεί να ζήσει αυτό το μοναδικό ταξίδι. Να μπορέσετε κι εσείς, μέσα από τις συνεδρίες, που θα πραγματοποιούμε, να αποκτήσετε αυτογνωσία και τον δικό σας σκοπό.

Να κατορθώσετε να ζήσετε κάθε τι που ονειρευτήκατε!

Τι είναι το coaching;

To coaching είναι η συνεργασία (partnering) σε μια προκλητική και δημιουργική διαδικασία σκέψης που εμπνέει το άτομο που επιθυμεί να το δουλέψει, να μεγιστοποίηση τις προσωπικές και επαγγελματικές του δυνατότητες. Στα πλαίσια αυτής της δημιουργικής διεργασίας ο «Coach» ενθαρρύνει το άτομο να εστιάσει το ενδιαφέρον του στο μέλλον και να θέσει βήματα που θα τον φέρουν πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων και ονείρων του.

Τι συμβαίνει σε μια συνεδρία coaching;

Οι συνεδρίες coaching ξεκινούν αναφέροντας την πρόοδό σας και τελειώνουν με ένα σαφές σύνολο ενεργειών που θα επιλέξετε να κάνετε μέχρι την επόμενη καθορισμένη συνεδρία.

Ποιο είναι το βασικό σπινθήρισμα ανάμεσα σε εσάς και τον coach σας που κάνει τη σχέση μετασχηματιστική;

1. Η καθοδήγηση είναι μια μετασχηματιστική συνομιλία.

Η μεγαλύτερη έκπληξη που θα διαπιστώσετε στην πρώτη συνεδρία σας, είναι πως θα συνειδητοποιήσετε ότι ο coach δεν είναι εδώ για να σας δώσει συμβουλές . Αντ ‘αυτού, κάνει ισχυρές, διακριτικές ερωτήσεις καθοδήγησης που θα σας ενθαρρύνουν να εξετάσετε τα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία στη ζωή σας από νέες οπτικές γωνίες. Θα αρχίσετε να βλέπετε την ζωή σας με εντελώς διαφορετικό τρόπο και θα έχετε μεγάλο ενδιαφέρον αναζήτησης.

2. Η καθοδήγηση είναι μια διαφανής σχέση.

Ο coach είναι φίλος και έμπιστος, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής σας και κάποιος που σας γνωρίζει αρκετά καλά έτσι ώστε να εκφράσετε και να φωνάξετε δυνατά αυτά που έχετε μέσα σας.

3. Η καθοδήγηση είναι ένα σύστημα υποστήριξης για αλλαγή.

Με υποστήριξη, ενθάρρυνση και υπευθυνότητα από κάποιον που πιστεύει σε εσάς, μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα από όσα θα μπορούσατε να πετύχετε μόνοι σας. Ένας coach θα σας βοηθήσει να παραμείνετε, να παρακολουθείτε, να ξεπερνάτε τα εμπόδια και να μετατρέπετε το «θέλω» σε συγκεκριμένα βήματα.

4. Η καθοδήγηση είναι συνεχής ανάπτυξη ηγεσίας.

Οι coach δεν δίνουν λύσεις, σας βοηθούν να λύσετε τους δικούς σας προβληματισμούς. To coaching σας βοηθά να μάθετε αντί να σας πει τι να κάνετε. Αξιοποιώντας κάθε κατάσταση για να χτίσετε την ικανότητά σας ως ηγέτης, το coaching σας προετοιμάζει να κατακτήσετε πολύ μεγαλύτερες προκλήσεις στο μέλλον.

Τι μπορείτε να δουλέψετε με έναν coach;

Μπορείτε να δουλέψετε με οτιδήποτε θέλετε όπως για παράδειγμα να έχετε μεγαλύτερη απόδοση στη δουλεία σας, το ιδανικό σωματικό βάρος, καλύτερη οργάνωση, τακτική άσκηση, μετατροπή ενός ονείρου σε πραγματικότητα κ.α. Χρειάζεται μόνο να απαντήσετε στην ερώτηση, “Τι θέλω να πετύχω;” Το coaching λειτουργεί σχεδόν σε οποιονδήποτε τομέα, αφού σκοπός του είναι να σας βοηθήσει να μάθετε.

Πως μπορείτε να κλείσετε μια συνεδρία coaching;

Πατώντας στο πιο κάτω σύνδεσμο μπορείτε να κλείσετε την πρώτη σας ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΩΝ 30 λεπτών. Θα δούμε μαζί την διαδικασία του coaching και θα συζητήσουμε για τους στόχους σας. Θα τελειώσουμε την συνεδρία με αυτά που παίρνετε μαζί σας και θα θέσουμε μαζί τις ενέργειες σας ώστε να αποτυπωθεί η δουλειά που κάνατε σε αποτελέσματα.

Σε περίπτωση που θελήσετε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί, η επένδυση είναι 420,00 ευρώ για 6 συνεδρίες των 45 λεπτών από όπου θα κερδίσετε τρομερά εργαλεία και στρατηγικές για να προχωρήσετε στη ζωή.

Κλείνοντας την πρώτη σας ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΩΝ 30 ΛΕΠΤΩΝ, θα πρέπει να συμπληρώσετε και το ερωτηματολόγιο ανακάλυψης που θα βρείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο, έτσι ώστε να με βοηθήσετε να σας καθοδηγήσω με σαφήνεια στους στόχους σας.

Επίσης θα λάβετε με email, ΔΩΡΟ, το εργαλείο με την «δημιουργία θετικών δηλώσεων». Οι θετικές δηλώσεις αποτελούν ισχυρό μέσο αυτοβελτίωσης και θεμελιώδες στοιχείο για τη δημιουργία της ζωής που επιθυμείτε. Ρόλος του είναι να αντικαταστήσουν τις περιοριστικές ιδέες, τις αρνητικές πεποιθήσεις και τον αποθαρρυντικό διάλογο με τον εαυτό σας, στοιχεία που έχουν παγιωθεί μέσα σας με τα χρόνια, και να εδραιώσουν μια νέα αντίληψη του εαυτό σας και της ζωής που θέλετε να δημιουργήσετε.