Γιατί σήμερα και όχι αύριο;

Home / Συμβουλές / Γιατί σήμερα και όχι αύριο;
Γιατί σήμερα και όχι αύριο;

Γιατί σήμερα και όχι αύριο;

Το να αναβάλλετε το διαιτολόγιο σας για αύριο είναι μια συνηθισμένη συμπεριφορά.
Γιατί όμως να μην ξεκινήσετε σήμερα αφού από αύριο θα μπορούσατε να το κάνετε;
Πιο κάτω δίνονται οι τρεις βασικές δικαιολογίες για να μην ξεκινήσετε διατροφή σήμερα.

Οι διακοπές ή οι γιορτές
Οι διακοπές και οι γιορτές είναι μια από τις αγαπημένες δικαιολογίες για να αναβάλλετε τη δίαιτά σας. Θέλετε να φάτε ότι επιθυμείτε και να μην προσέξετε καθόλου κατά την διάρκεια αυτών των ημερών με αποτελέσματα να πάρετε ακόμη περισσότερα κιλά λίπους και να χρειαστεί ακόμη περισσότερος χρόνος για να τα χάσετε.

Κουραστήκατε να προσπαθείτε 😓
Εάν έχετε προσπαθήσει να χάσετε βάρος στο παρελθόν αλλά δεν τα καταφέρατε, είναι κατανοητό ότι πιθανόν να αναβάλλετε τη δίαιτά σας. Συχνά θα νιώθατε κουρασμένοι και απογοητευμένοι από την απόλυτη έλλειψη προόδου.
Το κλειδί για να ξεκουραστείτε από αυτή τη δικαιολογία και να ξεκινήσετε τη δίαιτά σας σήμερα είναι να αναθεωρήσετε ειλικρινά τους λόγους για τους οποίους θέλετε να χάσατε βάρος.

Τα χρήματα 💵
Συχνά χρησιμοποιείτε τη δικαιολογία για τα χρήματα ως λόγο για να αναβάλλετε τη διατροφή σας.
Είναι αστείο αν σκεφτείτε πώς μπορεί να μην έχετε χρήματα για ένα πρόγραμμα διατροφής αλλά ξοδεύετε το ίδιο ποσό ή περισσότερο κάθε εβδομάδα σε ένα εστιατόριο ή ένα ζαχαροπλαστείο. Τα χρήματα μπορούν να γίνουν μια ωραία δικαιολογία για να μην ξεκινήσετε τη δίαιτά σας.

Το αύριο είναι πολύ μακριά. Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από τις δικαιολογίες και να ξεκινήσετε την προσπάθεια απώλειας βάρους σήμερα!

Leave a Reply

Your email address will not be published.